معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز: luh,kj nvlhk حضور دانشگاه علوم پزشكی جندی شاپور اهواز در نمایشگاه كشوری"ترویج زایمان طبیعی " در تهران
 ۱۳۹۵/۱۲/۱۷

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز نمایشگاه "ترویج زایمان طبیعی " دانشگاه های سراسر کشور در محل همایش های رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران در تهران برگزار شد. دراین نمایشگاه ، غرفه ی واحد مامایی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز نیز شرکت کرد که پس از دانشگاه علوم پزشکی ایران بیشترین میزان بازدید کنندگان را به خود اختصاص داد. غرفه ی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز به دلیل استفاده از  سه فاکتور ، رعایت اصول تشریفات، استفاده ازتکنیکهای چیدمان وصحنه آرایی  واستفاده از پوشش اقوام توسط ماماهاودرنهایت توجه به اصول علمی وپزشکی در اقلام تبلیغاتی(بنر،تراکت ،پمفلت )  به شدت مورد توجه بازدید کنندگان قرار گرفت.استفاده از پوشش اقوام توسط ماماها در غرفه ی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز به گونه ای مورد توجه قرار گرفت که  برخی از  شبکه های خبری سیما ی استان ها و شبکه خبر نسبت به تهیه ی گزارش اقدام کردند.همچنین علاقه واصرار بازدید کنندگان برای گرفتن عکس سلفی درکنار ماماها باعث افزایش تعداد بازدید کنندگان از این غرفه شد.در حاشیه ی این نمایشگاه ،همایش کشوری " مادر ونوزاد " نیز در محل همایش های رازی برگزارشد که دکترمهران ورناصری معاون درمان دانشگاه ،دکتر کره بندی مدیر اموربیمارستانی  ،شهره دشت پیما مسئول مامایی، ماماهای منتخب از شهرستان های ایذه ،رامهرمز ،وباغملک ودیگر کارشناسان مرتبط حضور داشتند که دراین خصوص دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز بیشترین تعداد شرکت کنندگان را به خود اختصاص داد.