معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز: luh,kj nvlhk همایش سالانه ی معاونت درمان روز بیست وسوم اسفندماه در تالار شهدای دانشگاه برگزار می شود
    /  2
 ۱۳۹۵/۱۲/۱۷

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز ،همایش سالانه ی معاونت درمان دانشگاه روز دوشنبه مورخ بیست وسوم اسفندماه درمحل تالار شهدای دانشگاه برگزار خواهد شد.براساس این گزارش در همایش مذکور،مدیران شبکه های بهداشت ودرمان ،روءسای بیمارستانها ، معاونین درمان شبکه ها وبیمارستان ها،کارشناسان تغذیه،اعتبار بخشی،نظارت ،سرپرستاران،پرستاران آموزشی  کلیه ی واحد ها ومراکز تابعه ی دانشگاه شرکت خواهند داشت. دراین همایش برخی از مسئولان و همکاران در مراکز مختلف مورد تقدیر قرار خواهند گرفت.