معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز: luh,kj nvlhk راه اندازی چهار پایگاه جاده ای در سال 95 توسط مدیریت حوادث و فوریتهای پزشكی دانشگاه
دکتر میر خشتی: آمبولانس های بیشتری به شهرستان ها اختصاص خواهد یافت
 ۱۳۹۵/۱۲/۱۸

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی  جندی شاپور اهواز چهار پایگاه جاده ای در مراکز تابعه ی دانشگاه درسال 1395 راه اندازی گردید.دکتر شهیار میرخشتی مدیر حوادث و فوریت های پزشکی استان خوزستان طی نامه ای به دکتر کولیوند مشاور وزیر و سرپرست مرکز مدیریت حوادث وفوریت های پزشکی کشور این چهار پایگاه جاده ای را دراندیمشک درکیلومتر 25آزادراه اندیمشک – پل زال ،پایگاه جاده ای "زاووت چلو" در کیلومتر 30 محور اندیکا – شهرکرد ،ترشک ایذه در کیلو متر 45 محور ایذه – سوسن و پایگاه چهارم را حمید اباد در کیلومتر 15حمیدیه – اهواز نام برده است.