/  2
دکتر ورناصری: روءسا ومدیران بیمارستان ها برای ارائه ی خدمات مطلوب درتعطیلات نوروزی برنامه ریزی کنند.
جلسه ی هماهنگی تعطیلات نوروز در معاونت درمان برگزار شد.
 ۱۳۹۵/۱۲/۲۱

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی  جندی شاپور اهواز جلسه ی هماهنگی  تعطیلات نوروزی درمحل دفتر معاون درمان دانشگاه برگزار شد. دکتر مهران ورناصری معاون درمان دانشگاه در این جلسه ضمن تاءکید بر سرعت ، دقت وکیفیت گردش کار معاونت در طول تعطیلات نوروزی گفت: کلیه ی مدیران ستادی  تا پایان تعطیلات در خدمت معاونت هستند و بازدیدها به صورت منظم ، از پیش تعیین شده و سرزده خواهند بود. دکتر ورناصری افزود: ایستگاه های شبانه روزی  برای خدمات رسانی به کاروان های راهیان نور در نقاط مختلف مرزی و در محل یادمان های هشت سال دفاع مقدس  استقرار یافته اند که از کلیه ی کادر تخصصی ودرمانی برخوردار هستند. معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در ادامه گفت:کارشناسان ومدیران ستادی معاونت درمان در قالب کمیته های تخصصی و کارگروه های  فنی در طول  تعطیلات نوروزی از مراکز درمانی تابعه ی دانشگاه بازدید خواهند داشت ودر این خصوص علاوه بر نظارت بر عملکردها، نواقص وکاستی ها را گزارش خواهند کرد که به عنوان سند پیگیری نیاز سنجی ها مورد استفاده قرار خواهند گرفت.وی همچنین گفت:ورودی های استان را با تقویت اورژانس ها ی جاده ای پوشش خواهیم داد که دراین خصوص امسال برای بیشتر نقاط حساس ازجمله ورودی اندیمشک، ایذه ، مسجدسلیمان ودیگر نقاط استان خوزستان پایگاه های اورژانس 115 راه اندازی شده است وکلیه ی بیمارستان های استان موظف هستند دراسرع وقت و به صورت برنامه ریزی شده مصدومین حوادث جاده ای وترافیکی را پذیرش و خدمات درمانی لازم را ارائه کنند.

ورناصری افزود:به دلیل افزایش تعداد کاروان های راهیان نور فشار کاری مراکز درمانی استان افزایش خواهد یافت که در صورت بروز برخی موارد پیش بینی نشده از جمله ریزگردها وبحران تنفسی لازم است روءسا، مدیران ومسئولان بیمارستانی نسبت به ایجاد تدابیر لازم برای بیماران ومراجعین اقدام کنند.درپایان دکتر ورناصری برای ملت شریف ایران  ،مقام معظم رهبری  وهمکاران دانشگاه سال خوشی را آرزو کرد.