تاءكید بر اجرای دقیق بخشنامه ی وزارتی طرح سلامت نوروزی
 ۱۳۹۵/۱۲/۲۲

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز ، دستورالعمل و ضوابط طرح سلامت نوروزی از طرف معاونت درمان وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی به دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور ابلاغ شده است . براساس این دستورالعمل ، بر ضرورت برنامه ریزی دقیق ، اجرا و نظارت کامل بر نحوه ی ارائه خدمات تشخیصی و درمانی به بیماران در تعطیلات نوروز سال 96 تائید شده است :

1)         بخشنامه وزارتی مذکور به کلیه بیمارستانهای دانشگاهی و غیر دانشگاهی ، درمانگاهها و سایر مراکز تشخیصی و درمانی اشاره شده در بخشنامه ابلاغ گردیده و بر اجرای کامل و دقیق آن تاکید گردد .

2)         حفظ کامل ظرفیت کاری بخش های اورژانس ، ویژه CCU /ICU/NICU/PICU و دیالیز در کلیه بیمارستانهای دانشگاهی و غیر دانشگاهی از جمله خصوصی ، خیریه ، و عمومی و غیر دولتی و نظارت جدی بر فعالیت آن

3)         پیش بینی لازم به منظور افزایش بخشهای غیر فعال در صورت مواجهه با افزایش بار مراجعه بیماران و نیازمند تحت بستری بالاخص از شروع هفته دوم فروردین ماه

4)         فعالیت کلیه درمانگاههای خصوصی و خیریه شبانه روزی در کل ایام تعطیلات نوروزی الزامی می باشد و هرگونه کاهش فعالیت و یا تعطیلی موسسات مذکور می بایست با هماهنگی و تائید معاونت های درمان دانشگاههای علوم پزشکی انجام پذیرد .

5)         بخش های پاراکلینک بیمارستانی مانند آزمایشگاه ، تصویر برداری ( رادیولوژی ، سونوگرافی ، سی تی اسکن ) و داروخانه بصورت شبانه روزی فعال و کاهش فعالیت و یا توقف فعالیت بخش MRI می بایست با هماهنگی معاونت درمان و اعلام آمادگی فعالیت در مواقع ضروری انجام پذیرد .

6)         برنامه ریزی به منظور حضور فعال متخصصین و فوق تخصص های مربوطه جهت تعیین تکلیف بیماران به ویژه در بیمارستانهای آموزشی الزامی می باشد .

7)         پیش بینی و تامین دارو ، تجهیزات و سایر اقلام و ملزومات پزشکی انجام پذیرد.

8)         واحدهای پاسخگویی و رسیدگی به شکایات در دانشگاهها و مراکز تشخیصی درمانی فعال و شکایات مردمی را با قید فوریت و تا رفع مشکل پیگیری نمایند .

9)         کلیه بیمارستانها و مراکز تشخیصی و درمانی ، ملزم به همکاری با بازرسان و ناظران وزارت متبوع و همکاران نظارتی آن معاونت خواهند بود .