پیام دكتر مهران ورناصری معاون درمان دانشگاه علوم پزشكی جندی شاپور اهواز به مناسبت چهارشنبه سوری 95
 ۱۳۹۵/۱۲/۲۴

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان به مناسبت فرا رسیدن چهارشنبه سوری  از سوی دکتر مهران ورناصری معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز پیامی خطاب به مردم شریف استان خوزستان انتشار یافت .
متن این پیام بدین شرح است:

"یا مقلب القلوب والابصار،یا مدبراللیل ونهار ،یا محول الحول والاحوال ، حول حالنا الی احسن الحال

مردم شریف وعزیز استان خوزستان  سلام علیکم

پیشاپیش فرارسیدن سال نو وعید نوروز باستانی را به ملت عزیز وسرافراز ایران ،مقام معظم رهبری (مدظله العالی )وبه یکایک شما مردم عزیز وگرامی استان خوزستان تبریک وشاد باش گفته واز درگاه خداوند تبارک وتعالی برای همه ی شما سلامتی وسعادت مسئلت دارم.

همانگونه که استحضار دارید هرساله به مناسبت فرا رسیدن چهارشنبه سوری عده ی بسیاری از هموطنان عزیز وبه خصوص کودکان ونوجوانان ما  به دلیل استفاده از اقلام وتجهیزات خطرناک وغیر استاندارد محترقه از جمله انواع ترقه و مواد آتش زا دچار مصدومیت های غیر قابل جبران شده ودر برخی موارد جان عزیز خود را از دست داده ودر آستانه ی سال نو خانواده های بسیاری را عزادار و گرفتار کرده اند.  در سال 1395 شهادت مظلومانه ی تعدادی از آتشنشا نان عزیز ما در حادثه ی ساختمان پلاسکو باعث اندوه فراوان برای مردم گردید که لازم است به پاس گرامیداشت یاد وخاطره ی این عزیزان بیش از سال های قبل نسبت به رعایت نکات ایمنی درچهارشنبه سوری وخود داری از آتش بازی های خطرناک و یا استفاده از مواد آتش زا پرهیز کنیم تا در آستانه ی عید نوروز بتوانیم در کنار خانواده ، از زیبایی های خداوند که در دل طبیعت بهاری به ودیعه نهاده استفاده کنیم. اینجانب به عنوان معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز ضمن دعوت تمام خانواده ها و هم استانی های عزیزم به پرهیز از هرگونه آتش بازی واستفاده از مواد آتش زا در چهارشنبه سوری ،سالی پر از امید وسلامتی برای شما آرزو می کنم. با این حال کلیه ی همکاران تلاشگر اینجانب  وخادمان شما در حوزه ی درمان وسلامت در مراکز درمانی و بیمارستانی و نیز فوریت های پزشکی در سراسر استان خوزستان  آماده ی خدمت رسانی به هرگونه حادثه واتفاق بوده وهمچنین آماده ی ارائه ی خدمات درمانی وایمنی به  میهمانان عزیز نوروزی هستند.از همکاری وهمراهی همه ی شما عزیزان کمال تقدیر وتشکر را داشته وهمه ی شما عزیزان را به خداوند متعال می سپارم"

با سپاس دکتر مهران ورناصری

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز