باهمت مدیر شبکه بهداشت ودرمان رامشیرو مسئولان بیمارستان صورت گرفت
ایجاد تغییرات به منظور رفع مشكلات طرح تحول نظام سلامت دربیمارستان حضرت رسول (ص) رامشیر
 ۱۳۹۶/۰۴/۱۷

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز به دنبال بازدید کارشناسان کمیته ی فنی نظارت و بازرسی طرح تحول نظام سلامت از بیمارستان حضرت رسول (ص) رامشیر ، با همت جناب آقای حبیب سیلاوی ، مسئولان محترم و تلاشگر  آن بیمارستان ، اقدامات خوب و موء ثری صورت گرفته که منجر به رفع بخش عمده ای از مشکلات موجود گردید.تعیین برنامه پزشکان کشیک درمانگاه به صورت ماهیانه ، ایجاد دفتر ثبت ورود و خروج پزشکان درمانگاه ، به روز رسانی مراحل ثبت پرونده ی بیماران ترخیصی درسامانه و تحویل به واحد مدارک پزشکی ، خریداری دستگاه بن ماری و سانتریفیوژ برای آزمایشگاه ، تغییر شرکت تاءمین کننده کیف بهداشتی ، پیگیری رضایت سنجی پرسنل و بیماران ، پیگیری جهت نیروی تجهیزات پزشکی و پیگیری تعویض و راه اندازی شبکه داخلی با هدف حل شدن مشکل “HIS”از جمله این اقدامات بوده است.انتظار است مسئولان محترم دانشگاه و معاونت درمان جهت ایجاد انگیزه در مدیران و مسئولان پاسخگو نسبت به تشویق مادی و معنوی این عزیزان در شبکه بهداشت و درمان رامشیر اقدام فرمایند.