دکترورناصری معاون درمان دانشگاه: برای خدمت به مردم هرجا احساس کنیم حضورمان ضروری است شبانه روز ی کار و تلاش خواهیم کرد
جلسه هم اندیشی در خصوص تفاهم نامه پنجگانه پروژه های ایذه ، اندیمشك و گلستان اهواز در معاونت درمان برگزار گردید.
 ۱۳۹۶/۰۴/۱۸

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز جلسه هم اندیشی در راستای موضوع تفاهم نامه پنجگانه  در خصوص پروژه های کلینیکی شهرستان های اندیمشک ، ایذه و گلستان اهواز با حضور مدیران ستادی سازمان مرکزی و معاونت درمان در محل دفتر معاون درمان برگزار گردید. دکتر مهران ورناصری معاون درمان در این جلسه با تاءکید بر توجه به رعایت اصول استاندارهای بیمارستانی و سطوح مطلوب کیفیت خواستار پیگیری و رفع نیازهای تاءمین نیروی انسانی ، تاءسیساتی و رفاهی مراکز مذکور گردید. دکتر ورناصری با بیان ظرفیت مناسب و موجود طرح تحول نظام سلامت برای ایجاد پروژه های ملی و استانی در زمینه ی سلامت گفت : گسترش مراکز بیمارستانی و فضاهای درمانی در شهرستان ها در کنار توجه به بهداشت و آموزش از جمله اولویتهای بخش درمان است و ما از تمام ظرفیت ها برای رفع نیازهای درمانی مردم استفاده خواهیم کرد.وی افزود: معاونت درمان از طریق معرفی نمایندگان  و کارشناسان ویژه ، مشکلات مراکز درمانی و پروژه های آماده ی افتتاح و در دست اقدام را به طور روزانه رصد و پیگیری می کند و در این خصوص  طی یک برنامه ی منظم و تعریف شده از طریق تشکیل کار گروههای تخصصی  و فنی مشکلات را شناسایی ، آسیب شناسی و بررسی می کنیم و در کمترین فرصت تصمیمات اساسی برای رفع نیازمندی ها صورت می گیرد .معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: ما با دیگر معاونت های دانشگاه جلسات و نشستهای متعددی را برای کمک به رفع مشکلات مراکز درمانی شهرستان های تابعه ی دانشگاه برگزار می کنیم  و از نتایج بدست آمده نیز راضی هستیم و تلاش ما این است که در یک محیط کاری و علمی و از طریق استفاده از توان ،علاقمندی ، احساس مسئولیت و تفاهم موجود بین مسئولان دانشگاه ، نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی و مدیریت استان به مردم استان خدمت کنیم و هر جا تشخیص دهیم حضورمان ضروری است ، برای کمک به نظام سلامت و افزایش سطوح رضایتمندی مردم و خدمت به آنان آماده ی کارشبانه روزی هستیم. دراین جلسه تاءمین نیروی انسانی ، امور پشتیبانی ، خدماتی ، رفاهی ، تاسیساتی و راه اندازی سیستم HIS کلینیکهای ویژه شهرستان های ایذه ، اندیمشک و گلستان اهواز مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت و تصمیمات لازم اتخاذ گردید.