جلسه آموزشی عفاف و حجاب به مناسبت هفته ی حجاب و عفاف در معاونت درمان برگزار گردید
 ۱۳۹۶/۰۴/۲۵

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهوازبه منظور بزرگداشت هفته عفاف و حجاب دوره آموزشی " حجاب و نقش آن در تحکیم خانواده " در تاریخ 24تیرماه در سالن جلسات معاونت درمان و با استقبال کارکنان برگزار گردید.پس از تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید و پخش نماهنگ های آموزنده در خصوص حجاب و عفاف ، حجت الاسلام والمسلمین موسوی والا مدرس حوزه و دانشگاه بر حفظ و ارتقاء عزت نفس در همه افراد جامعه به خصوص  در زنان تاءکید کرده و گفت : حجاب وعفاف در زنان باعث حفظ ارزش های دینی و شخصی و مانع ایجاد تبرج و خودنمایی در جامعه می گردد.موسوی والا گفت : عزت نفس در بخشی ذاتی و در قسمتی دیگر در اثر تربیت صحیح فرزندان توسط والدین ایجاد می شود و با تحسین و تقدیر و نیز برشمردن نکات مثبت در شخصیت فرزندانمان می توانیم اعتماد به نفس و عزت نفس را در آنها افزایش دهیم.