/  3
جلسه و كارگاه آموزشی هماهنگی فعالیت های شیر مادر بیمارستان ها برای كارشناسان شیر مادر در معاونت درمان برگزار گردید
 ۱۳۹۶/۰۴/۲۵

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز جلسه هماهنگی فعالیتهای شیر مادر بیمارستان ها برای کلیه کارشناسان  شیر مادر بیمارستان های تابعه دانشگاه وبه میزبانی واحد مامایی معاونت درمان در سالن جلسات معاونت برگزار گردید.در این کارگاه آموزشی به کلیه کارشناسان شیر مادر در خصوص نحوه پایش فعالیتهای شیر مادر و تکمیل چک لیست بیمارستان دوستدار کودک در بیمارستان ها ، همچنین کتاب های " قدم نو رسیده مبارک " و " ماساژ نوزادان " توزیع گردید. این کتاب ها جهت آموزش والدین نوزادان و ارتقاء سلامت نوزادان ، خریداری شده اند. دوره های آموزشی این جلسات توسط سرکار خانم مژگان کیانی مسئول امور مامایی دانشگاه و سرکارخانم زهرا تمیمی پور کارشناس سلامت نوزادان معاونت درمان ارائه گردید.