گزارش عملكرد اداره دندانپزشكی معاونت درمان در سه ماهه اول سال 96
 ۱۳۹۶/۰۴/۲۶

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز ، اداره نظارت امور دندانپزشکی  معاونت درمان عملکرد سه ماهه اول سال 96 خود را اعلام کرد.دکتر رحیم براتی رئیس اداره نظارت دندانپزشکی معاونت درمان در این خصوص گفت : در سه ماه اول امسال 92 مورد بازدید از مراکز دندانپزشکی بخش های دولتی و خصوصی صورت گرفت.وی گفت: به تعداد 15 شکایت دریافت شده ، رسیدگی کامل کردیم . دکتربراتی بابیان اینکه مچ گیری ها را به آموزش تبدیل کردیم گفت : در 7مورد جلسات توجیهی و آموزشی برای پزشکان و مسئولان دندانپزشکی  برقرار نمودیم 14مورد اعلام نقص به مراکز دندانپزشکی ارسال گردید و حدود 26 مورد هم تاءیید نظارت مطب و درمانگاه صورت گرفت و یک مورد معرفی به دادگاه داشته ایم . رئیس اداره امور دندانپزشکی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز افزود : 17مورد گواهی فعالیت جهت دندانپزشکان  صادر کردیم و پس از 38فقره استعلام بهداشتی مطب و درمانگاه ، بازدید های مجدد را با هدف رفع نواقص در برنامه ی خود قرار دادیم.دکتر براتی در این سه ماه نیازسنجی بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه را انجام دادیم و دو دستگاه یونیت دندانپزشکی در اختیار بیمارستان 22بهمن مسجدسلیمان و ابوذر اهواز قرار گرفت و همچنین مکاتبه و پیگیری به منظور تحویل سه دستگاه موبایل کلینیک انجام شد. وی درپایان گفت : تهیه ، تدوین و پیشنهاد پروپوزال و شیوه نامه واگذاری واحد دندانپزشکی بیمارستان دانشگاهی به بخش خصوصی را در دستور کار قرار دادیم و ازطریق معاون محترم درمان و مسئولان دانشگاه پیگیر مشکلات مربوط به مراکز دندانپزشکی هستیم .