معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز: luh,kj nvlhk سمینار علمی زخم با حضور دكتر بهرام قادری رئیس كمیته ملی زخم در دانشگاه علوم پزشكی جندی شاپور اهواز برگزار گردید
    /  5
 ۱۳۹۶/۰۵/۰۲

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز سمینار علمی زخم باحضور جناب آقای دکتر بهرام  قادری رئیس کمیته ملی زخم وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی  و با شرکت سوپروایزرهای آموزشی مراکز درمانی منطقه چهار آمایشی دانشگاه و به میزبانی معاونت درمان برگزار گردید.این سمینار با هدف شناخت و پیشگیری از زخمهای فشاری برگزار گردید که این گونه زخم ها جزء شاخص های کیفی مراقبت های پرستاری بوده و نیاز به برنامه ریزی ، پایش و ارزیابی دارد. در این سمینار پس از آشنایی و آموزش این امر مهم ، در مراکز درمانی و آموزشی به صورت آبشاری به کلیه ی افراد گروه هدف ارائه خواهد شد.