معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز: luh,kj nvlhk جلسه ی كمیته ی ترویج زایمان طبیعی با حضور معاون محترم درمان و مدیران شبكه های بهداشت و درمان در محل دفتر ریاست دانشگاه برگزار گردید
 ۱۳۹۶/۰۵/۰۴

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز به همت واحد مامایی معاونت درمان دانشگاه ،کمیته دانشگاهی ترویج زایمان طبیعی با حضور معاون محترم درمان ،مدیران شبکه ها ،روسای بیمارستان های تحت پوشش در محل دفتر ریاست دانشگاه برگزار گردید.مژگان کیانی کارشناس مسئول واحد مامایی در جلسه مذکور که مشتمل بر12 محور ترویج زایمان طبیعی بوده به بررسی یکایک محورها و اقداماتی که در هر خصوص انجام شده بود از جمله بررسی شاخص سزارین کلیه بیمارستان های دانشگاه،درصد سزارین بار اول،درصد سزارین نخست زا ، وضعیت بهینه سازی بلوک های زایمان، سامانه ایمان  و دردصد ثبت موالید در سامانه مذکور ،تکریم مادر باردار و ....پرداخت.خروجی کمیته مذکور ارائه 7 مصوبه بوده که از جمله مصوبات می توان به تاکید بر اهمیت کاهش شاخص سزارین نخست زا و درنظر گرفتن سوپروایزر مامایی جهت بیمارستان ها ،تعریف جایگاه و شرح وظایف آن با توجه به افزایش و تعدد برنامه های مربوط به حوزه زنان و مامایی اشاره نمود.در این جلسه مدعوین در خصوص مشکلات و مسائل مربوط به بیمارستان های محل خدمت خود به بحث و تبادل نظر پرداختند.