نشست مواجهه با بحران تنفسی معاونت های درمان و بهداشت دانشگاه
بحران تنفسی و مدیریت مواجهه با آن
 ۱۳۹۶/۰۷/۱۰

درتاریخ96/7/2 نشست مشترکی تحت عنوان بحران تنفسی ناشی از پدیده ریزگردهاو اولین بارش های پاییزی درمعاونت درمان با حضور مدیران وکارشناسان بحران معاونت های درمان و بهداشت ،مرکز فوریت های پزشکی استان وروابط عمومی برگزار گردید. در ابتدا شروع جلسه مدیران معاونت درمان چکیده ای از تاریخچه بحران و مقایسه آمار مراجعه کنندگان با مشکلات تنفسی ناشی از پدیده ریزگزدها و اولین بارش های پاییزی در سالهای 92تا95 ارائه دادند که بیانگر کاهش آمار مراجعه کنندگان در سال 95 نسبت به سالهای گذشته بود.همچنین بر لزوم همکاری بین بخشی جهت کنترل هرچه بهتر این بحران و کاهش عوارض ناشی از این  پدیده ها، تاکید نمودند.سپس معاونت بهداشت ،معاونت غذا و دارو ،مرکز فوریت ها و روابط عمومی به بیان نقطه نظرات و پیشنهادات خود در خصوص رفع نواقص اقدامات سالهای  گذشته و لزوم اطلاع رسانی گسترده تر به عموم مردم و آمادگی هرچه بیشتر بیمارستانها و سایر مراکز درمانی و تهیه وتامین ملزومات و داروهی مورد نیاز تاکید نمودند.در پایان هماهنگی لازم جهت مواجهه با پدیده مذکور بین حضار انجام گرفت و مصوبات جلسه جهت اجرایی شدن با قید فوریت ابلاغ گردید.امید است با برنامه ریزی منسجم و هماهنگی های بعمل آمده شاهد مدیریت بهینه بحران مذکور باشیم.