/  3
نشست حضور اداره امور دندانپزشكی معاونت درمان با مسئولین فنی درمانگاههای دندانپزشكی
 ۱۳۹۶/۱۱/۱۱

در تاریخ 96/11/2 جلسه ای با حضور مسئولین فنی درمانگاه های دندانپزشکی برگزار گردید. پس از تلاوت آیاتی از قران کریم ، دکتر براتی مسئول اداره امور دندانپزشکی ضمن خیر مقدم و تشکر از حضور در معاونت درمان،  اظهار داشتند : هدف اصلی این نشست ابتدا شناخت و آشنایی و معرفی اداره امور درمان دندانپزشکی و شرح وظایف آن بوده و در مرحله بعد هم شنیدن نقطه نظرات مسئولین فنی درمانگاه های دندانپزشکی در سطح استان است. امیدواریم که این تعامل و همدلی فی مابین معاونت درمان و همکارانی که در بخش خصوصی ارائه خدمت می کنند باعث ارتقا کمی و کیفی خدمات دندانپزشکی  شود. ایشان همچنین با بیان اینکه امروزه درمانهای دندانپزشکی تخصصی و فوق تخصصی شدند و مردم به دندانپزشک بعنوان یک پزشک نگاه می کنندو بخش پزشکی باعث قداست این حرفه می شود، انتظار میرود که همکاران به بخش پزشکی توجه بیشتری داشته باشند و دانش خود را در این زمینه افزایش دهند.

اینکه در مرکز استان و یا بعضی شهرستانها علیرغم پیشرفت علمی دندانپزشکی افرادی فاقد صلاحیت در امور دندانپزشکی دخالت می کنند غیرقانونی بوده و تخلف محسوب شده  و جایگاه و اعتبار جامعه دندانپزشکی را خدشه دار می کند لذا از همه همکاران در سراسر استان انتظار داریم که از بکارگیری افراد فاقد صلاحیت خودداری کنند. همچنین بکارگیری دانشجویان دندانپزشکی در درمانگاه ها هم نه تنها باعث افت کیفیت خدمات می شود بلکه باعث خواهد شد که دانشجویان در امر تحصیل و دانش هم دچار مشکل شوند و این فرایند معیوب در نهایت باعث آسیب به گیرندگان خدمت خواهد شد.

سپس خانم دکتر اسفندیارپور کارشناس اداره امور درمان دندانپزشکی،  با بیان چگونگی پایش درمانگاه های دندانپزشکی و ارائه و آموزش چک لیست وزارتی و به روز شده و چگونگی خودارزیابی مراکز ، اهمیت رعایت شاخص هایی مانند شاخص رعایت حقوق بیمار، رعایت قوانین و مقررات، دارو و تجهیزات و در نهایت شاخص موازین بهداشتی مراکز را متذکر گردید.

در پایان جلسه مدعوین نقطه نظرات خود را مطرح کردند.