برگزاری كارگاه 5روزه آمادگی زایمان فیزیولوژیك در معاونت درمان
 ۱۳۹۶/۱۲/۰۹

کارگاه 5روزه آمادگی زایمان درمحل معاونت درمان و به همت اداره امور مامایی  در محل سالن اجتماعات معاونت درمان دانشگاه برگزار گردید .
خانم کیانی مسئول امور مامایی معاونت عنوان کرد:دراین کارگاه 5روزه که 4روز آن به صورت آموزشهای تئوری وعملی و روز پایانی جهت اخذ آزمون  ، در نظر گرفته شده است.30نفر از پرسنل گروه مامایی شاغل در بخش های بلوک زایمان وزنان کلیه بیمارستانهای دانشگاهی حضور داشتند.وی افزود : هدف از برگزاری این کارگاه که همه ساله برگزار میگردد، ارتقاء سطح آگاهی پرسنل مامایی با هدف نهایی ترویج فرهنگ زایمان طبیعی میباشد.
ایشان حضور اساتید هیات علمی را در این کارگاه مغتنم شمرده و اضافه نمودند ارتباط موثر با اعضای محترم هیات علمی برای ارائه مباحث مرتبط با این کارگاه،گام ارزشمندی در خصوص ارتقاء دانش همکاران بوده است.

DOURAN Portal V5.0.4.0

V5.0.4.0