نظام ارجاع الكترونیك جهت مدیریت خدمات بهداشتی و درمانی از ابتدای سال جاری با دستور جناب آقای دكتر ورناصری معاون درمان محترم دانشگاه در دستور كار مدیریت امور بیمارستانی قرار گرفته است،.
 ۱۳۹۷/۱۰/۱۸

امتیاز :  ۵.۰۰ |  مجموع :  ۱

نظام ارجاع الکترونیک جهت مدیریت خدمات بهداشتی و درمانی از ابتدای سال جاری با دستور جناب آقای دکتر ورناصری معاون درمان محترم دانشگاه در دستور کار مدیریت امور بیمارستانی قرار گرفته است، با انتخاب شهرستان کارون به عنوان پایلوت جهت استقرار نظام ارجاع الکترونیک به موازات تامین مقدمات و زیرساخت های لازم از جمله تجهیز کلینیک های بیمارستان سینا شهرستان کارون، آموزش پزشکان متخصص شهرستان کارون به طور مستمر در دستور کار واحد مدیریت امور بیمارستانی قرار دارد در حال حاضر در حال آماده شدن برای اولین ارجاع الکترونیک از مراکز جامع خدمات سلامت شهرستان کارون به کلینیک بیمارستان سینا قرار داریم. با استقرار طرح در شهرستان کارون علاوه بر ایجاد یک ساختار شبکه ای در حوزه بهداشت و درمان و ایجاد ارتباط نزدیک بین واحدهای ارائه دهنده خدمات بهداشتی و درمانی، مقدمات لازم برای ایجاد پرونده الکترونیک سلامت، استقرار گایدلاین ها و مقدمات ورود فناوری های نوین به حوزه سلامت استان در حال آماده شدن است. با اجرای طرح بیماران مراجعه کننده به پزشکان عمومی مستقر در مراکز جامع خدمات سلامت در صورت نیاز به خدمات تخصصی به صورت کاملا الکترونیک ضمن مشخص کردن روز، تاریخ، ساعت و پزشک متخصص معالج، به کلینیک های تخصصی شهرستان به صورت الکترونیک ارجاع داده می‌ شوند و بدین ترتبب با جلوگیری از سرگردانی بیماران در مراکز تشخیصی و درمانی ضمن صرفه جویی در وقت و هزینه گام بزرگی در جهت ارتقاء کیفیت خدمات و همچنین ارتقاء شان و کرامت بیماران برداشته خواهد شد.