پیام تبریك معاون درمان دانشگاه به رئیس و كادر پزشكی درمانی بیمارستان ۲۲ بهمن مسجدسلیمان
 ۱۳۹۸/۰۳/۲۰

پیام تبریک معاون درمان دانشگاه به رئیس و کادر پزشکی درمانی بیمارستان ۲۲ بهمن مسجدسلیمان

🔷 به دنبال اولین تزریق موفقیت آمیز TPA در بیمارستان ۲۲ بهمن مسجدسلیمان، دکتر مهران ورناصری معاون درمان دانشگاه، کسب این موفقیت را به مدیر شبکه ی بهداشت و درمان، پزشکان و پرسنل تلاشگر بیمارستان ۲۲ بهمن مسجدسلیمان تبریک گفت، و اظهار امیدواری نمود، روزی فرا رسد که کثرت اینگونه موفقیت ها ضمن اینکه مایه مباهات و افتخار هموطنان در جای جای میهن اسلامی عزیزمان گردد و شاهد روزی باشیم، که با همت و تلاش دلسوزانه ی همکاران عزیزم، غبار محرومیت در عرصه ی سلامت، از شهر مسجدسلیمان و همه شهرهای استان و ایران عزیز و سرافراز ما رخت بربندد.

💠💠💠💠

روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز