بیمارستان سینای اهواز لوح بیمارستان دوستدار مادر دریافت نمود
 ۱۳۹۰/۱۱/۱۹

مدیر امور درمان دانشگاه خبر داد:

بیمارستان سینا اهواز در رقابت با 700 بیمارستان کشور

لوح بیمارستان دوستدار مادر دریافت نمود

روز گذشته همزمان با هفتمین روز ایام ا... دهه فجر در مراسمی با حضور مسئولان ارشد حوزه بهداشت و درمان کشور و استان و نماینده سازمان یونسکو، بیمارستان سینا اهواز به عنوان « بیمارستان دوستدار مادر» معرفی و لوح دریافت نمود.

مدیر امور درمان دانشگاه با بیان این خبر گفت: بیمارستان سینا و 7 بیمارستان دیگر در رقابت با 700 بیمارستان کشور موفق شدند لوح بیمارستان دوستدار مادر را دریافت نمایند.

دکتر مهران حق پرست افزود: طرح بیمارستان دوستدار مادر از سال 86 به بیمارستان سینا ابلاغ گردیده و به به بیمارستانی اطلاق می گردد که اصول 10 گانه ذیل در آن اجرا گردد: ارائه مراقبت های دوران بارداری بر اساس پروتکل وزارت بهداشت و کتب معتبر علمی، ارتباط با سطوح بالاتر و پایین تر بیمارستان، ارائه خدمات مراقبتی و پاراکلینیکی در فوریت های مامایی و زایمان، استفاده از روش های کاهش درد زایمان فیزیولوژیک، برگزاری منظم کلاس های آمادگی برای زایمان، آموزش به ارائه دهندگان خدمت در مورد روش های دارویی و غیردارویی، حذف مداخلات روتین غیرضروری، رعایت خلوت مادران، احترام به اعتقادات و باورهای مذهبی مادران، حضور همراه آموزش دیده و اجرای 10 اقدام بیمارستان دوستدار کودک.

19/11/90