• تاريخ :
نشست كارگروه تخصصی، با محوریت تثبیت و انتقال نوزاد
اداره مامایی معاونت درمان
تثبیت و انتقال نوزاد در نشست کارگروه تحصصی مورد بررسی قرار گرفت

به گفته کیانی رییس اداره مامایی، در کارگروهی که با محوریت "تثبیت و انتقال نوزاد" در معاونت درمان برگزار گردید، در این نشست ضمن تبیین تاریخچه تثبیت و انتقال نوزاد در کشورهای مختلف، به آمار اعزام نوزادان در استان و شایع ترین علل و چالش های موجود اشاره شد. مشاور در امور درمان، مدیر امور بیمارستانی، مدیر گروه اطفال و نمایندگانی از مرکز فوریت های پزشکی و  mcmc به ارائه نظرات و پیشنهادات پرداختند. جناب آقای دکتر ملکیان فوق تخصص نوزادان  و رابط برنامه های  نوزادان در وزارت در خصوص اهمیت برقراری تیم های مجهز و   آموزش دیده و لزوم برگزاری دوره های آموزشی مستمر تاکید نمودند. ونقش ناوگان مجهز و نیروی انسانی مجرب را پر اهمیت ذکر نمودند. با پیشنهاد حاضرین در جلسه گام اولیه این برنامه که شامل برگزاری جلسه توجیهی جهت شهرستانهای هدف ، بررسی و تجهیز آمبولانس ها بر اساس چک لیست و معرفی افراد و آغاز دوره های تخصصی می باشد در دستور کار قرار گرفت .

برچسب ها

تمامی حقوق این سایت متعلق به معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی اهواز می باشد .طراحی و‌ توسعه مدیریت آمار و فناوری دانشگاه

6.0.3.0
    V6.0.3.0