• تاريخ :
     ۱۳۹۹/۱۰/۱۶
ویدئو کنفرانس وزارتی واحد mmt
برگزاری ویدیو كنفرانس وزارتی برنامه ها و سیاست های درمان و اختلالات مصرف مواد
ویدیو کنفرانس وزارتی با هدف بررسی برنامه ها و سیاست های وزارت در حوزه درمان و اختلالات مصرف مواد

ملحانی کارشناس واحد نظارت بر مراکز درمان سوء مصرف مواد (mmt) گفت: ویدئو کنفراس وزارتی با عنوان برنامه ها و سیاست های معاونت درمان وزارت بهداشت در حوزه درمان و اختلالات مصرف مواد در محل سالن اجتماعات معاونت درمان برگزار شد. به گفته ی این کارشناس mmt در این ارتباط تصویری اینترنتی که دکتر جمشیدی مسئول واحد و نماینده معاون درمان در امور مبارزه با مواد مخدر نیز حضور داشت موضوعاتی همچون: بازبینی پروتکل درمان وابستگی با مواد افیونی، دستورالعمل اجرایی بیمه درمان اعتیاد، توسعه مراکز دولتی درمان اختلال مصرف مواد، دوره آموزشی درمان غیر دارویی مواد ویژه روانشناسان، نحوه توزیع بسته حمایتی بیماران صعب العلاج اختلال روان، نحوه بارگزاری برنامه عملیاتی اطلاعات مادران باردار داری اختلال مصرف مواد و کودک و نوجوان متاثر از مواد و اجرای طرح پایلوت مرکز بستری کودک و نوجوان در چند استان از جمله خوزستان مورد بررسی قرار گرفت.

🔸 سه شنبه ۱۶ دی ماه ۹۹

برچسب ها

تمامی حقوق این سایت متعلق به معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی اهواز می باشد .طراحی و‌ توسعه مدیریت آمار و فناوری دانشگاه

6.0.3.0