• تاريخ :
انجام نخستین عمل پیوند قلب در اهواز
نخستین پیوند قلب جنوب غرب كشور در مركز آموزشی و درمانی گلستان اهواز
مرکز آموزشی و درمانی گلستان اهواز
با رضایت خانواده جوان خوزستانی و اهداء اعضاء، اولین پیوند قلب در جنوب غرب کشور انجام شد.

دکتر فرهاد سلطانی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز به دنبال هماهنگی های قبلی صورت گرفته و اطلاع از روند انجام نخستین پیوند قلب، در مرکز آموزشی و درمانی گلستان اهواز حضور یافت.

معاون درمان دانشگاه ضمن تسلیت شهادت دخت گرامی پیامبر اکرم (ص) حضرت فاطمه زهرا (س)، هماهنگی و انجام نخستین پیوند قلب در جنوب غرب کشور و یکی از مراکز درمانی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز را مایه افتخار دانست و افزود: البته این عمل پیوند قلب و اعضایی که صورت گرفت، با رضایت خداپسندانه خانواده جوان عزیز اهل شوشتر، به نام ماندگار مرحوم محمدعلی طلازاده که بر اثر تصادف، دچار مرگ مغزی شده بود انجام گرفته است. بدین جهت ضمن تسلیت به خانواده ایشان و تحسین این عمل خیر، از خداوند متعال صبر و شکیبایی بازماندگان ایشان مسئلت دارم.

دکتر سلطانی در ادامه گفت: با تلاش ستودنی تیم مجرب پیوند اعضاء این دانشگاه، اهداء قلب، کلیه ها و کبد این جوان ۲۴ ساله توانست به چهار جوان دیگر حیات دوباره ای بخشد.
وی در پایان ضمن قدردانی مجدد از تیم پیوند و به خصوص نخستین پیوند قلب، اظهار امیدواری نمود، با اراده علمی و معنوی، بتوانیم موفقیت هایی را بیش از گذشته کسب نماییم.

برچسب ها

تمامی حقوق این سایت متعلق به معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی اهواز می باشد .طراحی و‌ توسعه مدیریت آمار و فناوری دانشگاه

6.0.3.0
    V6.0.3.0