• تاريخ :
     ۱۴۰۰/۰۱/۲۱
نشست هم اندیشی اصلاح فرایندهای مرتبط با سلامت مادران

نشست هم اندیشی اصلاح فرایندهای مرتبط با سلامت مادران با حضور معاون محترم درمان دانشگاه علوم‌پزشکی جندی شاپور اهواز، اتندینگ محترم گروه زنان ، گروه سلامت خانواده معاونت بهداشتی ،نماینده معاونت آموزشی ،دبیر mcmc و  سایر همکاران در سالن اجتماعات معاونت درمان برگزار گردید.

در طی این جلسه ضمن  اشاره به فرایندهای اصلاحی وزارت متبوع به نقش نظارت بر مداخلات ، ثبت صحیح مستندات و فرایندها و اعزام های بهنگام  به منظور کاهش مورتالیتی و موربیدیتی مادران باردار اشاره شد .

مدیر محترم گروه زنان بر لزوم وجود اهرم فشاربر عملکرد صحیح متخصصین زنان و برآموزش و  اجرای دستورالعمل تشخیص و درمان کووید در بارداری ( اسفند ۹۹ )  تاکید فرمودند.

اصلاح فرایند مشاوره پزشکان عمومی شبکه های تحت پوشش با ستاد رها  و ارجاع مادران باردار بنا بر دستورالعمل استاد معین و بهره بردن از تجارب اتندینگ محترم زنان در بازدید از بیمارستان های تحت پوشش از دیگر موارد مورد بحث بود.

روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز

برچسب ها

تمامی حقوق این سایت متعلق به معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی اهواز می باشد .طراحی و‌ توسعه مدیریت آمار و فناوری دانشگاه

6.0.3.0