• تاريخ :
     ۱۴۰۰/۰۱/۲۳
بازدید كارشناسان اداره مامایی از بخش های بلوك زایمان، زنان و اطفال اندیمشك
بازدید کارشناسان اداره مامایی از بخش های بلوک زایمان، زنان و اطفال اندیمشک

کیانی رییس اداره مامایی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در گزارشی اعلام کرد: در بازدید از بلوک های زایمان، زنان و اطفال شبکه بهداشت و درمان اندیمشک که به اتفاق کارشناسان آن اداره انجام شد، ضمن بررسی فرایندها و اجرای دستورالعمل های مربوطه مواردی نظیر نظارت بر ارجاع بدون اندیکاسیون از بخش های دانشگاهی به غیر دانشگاهی، اخذ وجه غیر متعارف در ازاء انجام اعمال جراحی، نظارت بر ویزیت مادران قبل از ترخیص، تکمیل صحیح مستندات درمانی، ثبت کودکان  پرخطر در سامانه mcmc، آموزش و تحلیل داده ها و شاخص های مادری و نوزادی در سامانه ایمان انجام پذیرفت.
وی همچنین در ادامه گفت: به منظور بررسی و ارائه گزارش در خصوص دریافت وجوه غیر متعارف توسط متخصصین زنان و فعالیت غیر مجاز برخی از دفاتر و مراکز مشاوره مامایی این شهرستان نشستی با حضور مدیر شبکه بهداشت و درمان، مسئول حراست و کارشناس ناظر بر درمان برگزار شد و در خصوص طرح  مداخلات لازم  تاکید شد.

روابط عمومی‌معاونت درمان دانشگاه علوم‌پزشکی جندی شاپور اهواز

برچسب ها

تمامی حقوق این سایت متعلق به معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی اهواز می باشد .طراحی و‌ توسعه مدیریت آمار و فناوری دانشگاه

6.0.3.0