• تاريخ :
     ۱۴۰۰/۰۱/۲۵
انتقال صحیح و بسامان نوزاد، تاثیر بسزائی در كاهش شاخص مرگ و میر نوزادان
انتقال صحیح و بسامان نوزاد، تاثیر بسزائی در کاهش شاخص مرگ و میر نوزادان

به گزارش اداره مامایی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز به نقل از کیانی رییس اداره مامایی، انتقال صحیح و بسامان نوزاد، به همراه یک تیم ماهر و آموزش دیده تاثیر بسزائی در کاهش شاخص مرگ و میر نوزادان دارد. وی گفت: طراحی و اجرای سیستم  انتقال و تثبیت وضعیت نوزاد در حین انتقال و رسیدن به مقصد، از اهمیت ویژه ای برخوردار است. در این راستا به پیشنهاد اداره مامایی و تصویب هیئت رئیسه دانشگاه، برقراری تیم های تثبیت و انتقال نوزاد در دستور کار قرار گرفت و پس از چندین جلسه هماهنگی با اتندینگ گروه نوزادان در سال گذشته، در سال پیش رو نیز آموزش این تیم ها به مرحله اجرا در خواهد آمد. وی همچنین اشاره کرد: بنده و کارشناسان زیر مجموعه این اداره در تاریخ ۲۵ فروردین با حضور در مرکز آموزشی و درمانی فوق تخصصی کودکان ابوذر اهواز، در نشست هماهنگی با رابط برنامه نوزادان این دانشگاه، با وزارت متبوع، با حضور دکتر زاد کرمی فوق تخصص نوزادان، مسئولین بخش های مراقبت ویژه نوزادان و سوپروایزر آموزشی آن مرکز، برنامه زمانبندی و سرفصل های آموزش این تیم را مشخص گردید و زمان آموزش یاد شده از اواخر اردیبهشت ماه  تعیین گردید. کیانی در پایان بیان کرد: در این نشست مصوب گردید که گروه مجازی برای ارائه مقدمات این آموزش، سرفصل های تئوری و آزمون های پیش دوره تشکیل گردد.

روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز

برچسب ها

تمامی حقوق این سایت متعلق به معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی اهواز می باشد .طراحی و‌ توسعه مدیریت آمار و فناوری دانشگاه

6.0.3.0